Стихи укра нською мовою. ОС НЬ

Basic
Краплями сонечка в листях пожовхлих
Осінь прийшла к нам сьогодні у двір
І бачу я, як за моєм віконцем
Осінь малює на вулицях твір

Мов мистець разфорбує дерева,
Листя, каштани і вітер сумний.
Осінь- лише мить між землею та небом.
Осінь - лише частка за хвилею мрій.




Написанно для Марины Кирилюк (для уроков украинского языка).