Колискова в дiалозi молодих мами й тата

Ирина Крыжановская
Діалог Іри й Олега)))

OLEGarh:
 - тихо листячко шумить...
ЗиРоК:
 - темна ніч... і світ весь спить
 - сплять кургани і степи,
сплять маленькі дітлахи
 - квіти сплять і хмари в небі...
 - зорі сплять і сонце в вербах...
 - сплять малята і дорослі,
літо спить, зима і осінь...
 - загорнулись звірі в постіль...
 - ріки сплять, дощі і роси...
 - як настане світлий ранок -
вийде сонечко на ганок...
 - сонце ніжно посміхнеться
і промінчиком торкнеться...

(23:43:55 5/02/2008)