Tahiti to tahitian girls

Богатырев Сергей
       
Your island ‘s very pretty,
But I’m seaman old,
Ship’s visit on Tahiti
Was not my captain’s fault.

Tomorrow back to my Land
Air plain will run to start,
But I will keep your island
In corner of my heart

1995 Tahiti. M/v “Kovrov”
S.Bogatyrev