Doctor, doctor, keep away!

Юлий Клевер
"An apple a day keeps the doctor away."

An English proverb


Doctor, doctor, keep away!
We eat apples every day.
You will never see us ill.
Eat yourself your bitter pill!


April 14, 2008.
Moscow.


ИЛЛЮСТРАЦИЯ

Яблоко.
Изображение из Интернета.