Про Романа Граф-О Мана

Svyatoslav Synyavsky
Роман пише вірші не гірші ніж Драч,
Лубківський, Петро Осадчук та інші...
Роман пише повісті, може як Ткач
Може гірше, та то не біда, ші-
за не в тому, а що він білий
і пухнастий і схожий на янгола
анфасом, а в профіль його не видно
бо він плаский як прач, а може як Драч
а може це я так зі злості
а може це мені завидно,
що він - молодий, здоровий бугай
їсть ковбасу і солодкий чай
п*є, кохає свою дівчину,
але жити з нею не хоче,
бо має на те причину...
він муркотить, шепоче
чергову дурничку на вушко
про вічну любов
і кохання до гробу
про кров, яку цнота
проллє на хрумке простирадло...
це буде вже майже скоро
за кілька тижнів і зараз впадло
думать про років так може п*ять,
коли янголята будуть літать
як ті ворони з базару додому
Вона буде молодицею кілограмів
так вісімдесят п*ять, а він
вуйком опасистим біля тину,
він буде чухати спітнілу спину
І мріяти про славу своїх земляків,
які там, у Києві, рішають свої
укрсучі літературні діла,
поки в нього тут ні кола,
ні двора путнього, хіба що
хатинка в три рівні
і мила дружинка, не янгол, але
літає вправно з ринку
додому...
То ж будь-те здорові,
хто повість печальну оцю прочитав
;)

©2008 Святослав Синявський