Сочинение дочки на тему кем быть... укр

Андрей Оболончик
Якби я стала... Ким же стати,
що б бути я могла взірцем?
Про що мене там вчила мати? -
потрібно стати фахівцем!
Не так важливо - "що" робити,
бо найценніше, друзі, - "як";
то ж зараз гарно треба вчитись,
та дійсно здобувати фах.
Я мрію, що б моя країна
країной стала фахівців
і добре б в ній жила людина -
найкраще за усіх часів!..