Аисты

Владимир Бояновский
ЛЕЛЕКИ

Прилетіли щасливі лелеки,
Дивну радість принесли усім.
І лунає ритмічний їх клекіт,
Несе щастя господарю в дім.

І кружляють над краєм весняно,
Знудьгувавшись по рідній землі.
А вона їх вітає духмяно,
Дає простір в небесному тлі.

Усміхається обрій далекий,
І так дивно, неначе в раю.
Прилетіли додому лелеки,
Стало затишно в ріднім краю...