Мое Тернополье

Владимир Бояновский
       МОЄ ТЕРНОПІЛЛЯ

Тернопілля святе, Тернопілля,
Моє серце з тобою завжди.
Приїжджаю на кожне весілля,
Привітати батьків й молодих.

Приїжджаю, буває, на свята,
Побувати в родиннім кільці.
І звучить у піснях тепла хата,
Галичани – найкращі співці.

Приїжджаю й у чорну годину
Розділить серцем тризну рідні,
І в останню дорогу людину
Провести у скорботному дні.

Тернопілля моє, Тернопілля,
Я завжди у полоні твоїм.
Ти – мій світ і звабливе привілля,
Найпрекрасніший батьківський дім.