GigoLetto

Svyatoslav Synyavsky
"Твої глибокі і вологі очі
Так професійно пестять моє тіло"
-----------------Любов Вороненко

+++++++

Твої вологі як в теляти очі
Так професійно пестять моє тіло
О, Джиґолетто, як тебе я хочу
Солодко-млосно, пристрасно-спітніло...

О, звуки ці гавайської гітари
мене так ніжать, зваблюють уміло
я розчиняюсь в ночі, о, кошмари
матусині, яке скажіть вам діло

до почуттів моїх до Джиґолетто,
до соковитих мрій на сконі днини...
хутчій скидай же втомлені штиблети
мій бицику, мій лицарю єдиний!!!