I. O

Ингвар Олафсон
Янгол рахує сливи
за
золотим вікном,
а за порогом злива...
Топче ріллю Агроном,
грузне його конячка
у чорноземі маснім
Котить під гору тачку
Дядько
Сuзuф Бугрім
Слизько,
ой як же слизько
котиться вниз візок
Котиться...
шлях не близький -
на полотні
мазок...
:)

©2008 Інґвар Олафсон