трыялет

Всеволод Стебурако
*** *
Я стаміўся цябе праводзіць
Кожным разам нібы назаўжды.
І жадаю каб ведала ты
Я стаміўся цябе праводзіць
Бо не злыдзень і не святы
Бо наш час у нябыт адыходзіць
Я стаміўся цябе праводзіць
Кожным разам нібы назаўжды.