I like his rusty voice...

Мария-Элоиза
***
I like his rusty voice,
Which slightly strikes me,
For I have never thought
That it can sound so good.

I like his onyx eyes,
Which slightly runs me down,
For it’s so bloody banal
To like some onyx eyes.

I like his shabby look,
Which slightly breaks me,
For I have never dreamt
That it might turn me on.

I like this dryish man,
Which slightly kills me,
For I do bear no hope
That ever he’ll be mine.

(декабрь 2007)