Маме

Леонид Норкин
       Светлой памяти моей
       мамы посвящается...


       

       Сторiночки життя
       Коли перегортати,
       То постаE завжди
       Передi мною мати.

       Сторiночки життя,
       Як вас не пам'ятати.
       Як також не згадать
       Бабусю, дiда, тата.

       I сторiнки життя,
       Коли перегорнути,
       Дитинство мальовниче
       Нiколи не забути.

       У кожному життi
       Сторiнка E ота,
       Коли в цвiту сади
       I дихаЕ весна.

       Така чудова мить
       Тодi приходить знов.
       Вона бентежить все,
       Бо це i Е ЛЮБОВ!