Празднег!

Марья Моревна
* * *
Фсе мастера
Кричадь "ура"
На празднег женскый,
А заффтра -
"Пестня про фчера"
Во тьме вселенскый...
Ужо за мной ходили вряд
Интербригады -
Ах лучшо йа вернуззь назад
И выпью йаду!