Моя скрипка, грай

Светлана Мулюкова
Розповім свої бажання,
Моя скрипка, грай.
Хай весна приходе рання,
Серденько співай.
Під веселкою зелена,
ТрАва молода.
Щось розказує для мене
Весняна вода.

ПРИСПІВ: Хай душа всміхнеться,
Як скрипка заплаче.
Весна розіллється,
Почуттям гарячим.
Ніжності, як цвіту,
О порі весняній.
Сонячного світу,
Як у день останній!

Пригорну тебе до себе,
Моя скрипка, грай.
Хай летить повноголоссям,
Аж за небокрай.
В серці щось ясне, співоче,
Слідом щастя йде.
То весна крильми тріпоче,
В сонце молоде.

Худ.А.Моїсеенко.