Мiй день пiсля дощу i грому...

Светлана Мулюкова
Поки зоря проміння освятила,
В співучому струмочку весняному.
Я від знемоги тільки шепотіла,
І поцілунком відгоняла втому.

Любов моя, минулим досить жити,
Ти є мій день після дощу і грому.
З тобою поряд хочу відпочити,
Знайти стежину в душу невідому.

Я знаю, це любов моя остання,
Вона чаклунка володіє мною.
Горить росою з самого надрання,
Опалена весняною жагою!

02.02.2008.
Худ.О.Чередниченко.