Погляд

Багрий Андрей
Окрім тебе нічого не бачу
І бажати навіть не бажаю.
Бо на лихо маю таку вдачу
І від того часом я страждаю.

Те страждання – це солодка мука,
Добровільне (часом) божевілля.
Але гірше всього є розлука –
Із тобою непорозуміння.

Хоч разок поглянуть дай на тебе.
Я втоплюсь в очей твоїх озерах.
Бо ризикувати завжди треба –
Майже все поставив я на зеро.

Хай програю, але те байдуже, -
Я сьогодні хоч тебе побачу!
Бо тебе кохаю дуже – дуже
А без тебе я щоночі плачу.