Туга

Светлана Мулюкова
Коні таврійські, крилаті,
Степом ранковим несуться...
Жайворонковії пісні,
В просторі дзвонами ллються.

Степ мій, немає спокою,
Сховай мене в тиші надрання.
Простір покритий габою -
Ти моя пісня остання!

Стану тобі у покорі,
Зійде з мене прохолода.
Згинуть мої зимні зорі,
З`явиться згублена врода.

Худ.Олена Ревуцька.