Let me be your friend

Максим Тараненко
Pretty lady believe me
I Love you so much!
I want you to believe
I need only one touch!

Lady, please, don't pretend
Like don't love any more...
I completely depend
On your love, on your core!

You will never forget
My mistake, my collapse....
Let me be just your friend!
Let it be... just perhaps....