Я жiнка!!!

Spirit
Ми так багато втирали дощ у свої очі
Ми так багато благали вас кожної ночі
Я знову бачу жахливий жах свого життя
І на руках червона кров твого буття

Я жінка-а ти ніхто ти лайно
Я квітка і все одно ти лайно
Ми жінки-а ви ніхто ви лайно
Ми квітки і все одно ви лайно

Мене ще можна врятувати
мене ще можна цілувати
І все одно ти будеш спати

Я жінка-а ти ніхто ти лайно
Я квітка і все одно ти лайно
Ми жінки-а ви ніхто ви лайно
Ми квітки і все одно ви лайно


Я розриваю усі думки мої про тебе
Я пам’ятаю що можна все, але не треба
Я вже не бачу твого життя у своїх снах
І пам’ятаю твоє життя суцільний крах

Я жінка-а ти ніхто ти лайно
Я квітка і все одно ти лайно
Ми жінки-а ви ніхто ви лайно
Ми квітки і все одно ви лайно