Ранок весни

Светлана Мулюкова
У пролісках моя земля священа,
У білому вона, як наречена.
Хай рідна у любові розквітає,
Сопілкою весняною співає.

Прокинувсь ранок в крапельках росяних,
Піднялось сонце в променях весняних.
Як туман сивий з річкою розстався,
Так день новий з землею привітався!

Прийшла Весна! Лелекі прилетіли,
Над Україною заклекотіли.
Немов квітки весняні, вийшли діти,
Щоб з радістю птахів чудових стріти!

Худ.Н.Старовойтова.