The Funeral sonnet. Vladislav Khodasevich

Athena
Brow -
Snows.
White -
Coffin glows.

Intones
the deacon.
Arrow lit
Beacon -

Nave -
grave.
Consecration!
Vault - cessation.

Apparition -
Hell's perdition!


Владислав Ходасевич
Похороны (cонет)

 Лоб -
 Мел.
 Бел
 Гроб.
 
 Спел
 Поп.
 Сноп
 Стрел -
 
 День
 Свят!
 Склеп
 Слеп.
 
 Тень -
 В ад!