Дивиcь

Ирина Сотникова
Дивись, дивись! Передріздвяне сонце
Так в синій колір бавить білий сніг!
Як в храмі, у вітражному віконці,
нам, сірим, промінь шле утіху втіх.

Я прагну неба - і воно вже поруч!
Дивись. Радій. В обійми поглинай!
 І темрява не забере за здобич
душі, що покохала світлий край.

23.12.2007