Так кожен день росте зернятком

Светлана Мулюкова
Наче в безмежному величчі,
Нова зоря нас зустрічає.
І на ранковому обличчі,
Ще зморшки жодної немає.

Благословляють ранок милий,
Землі святої сині очи.
Вони приймають всесвіт білий,
Від тої, що минула ночи.

Все, що наснитися зуміло,
Промінням сонячним вбирає.
Як тихо все земля збудила,
Як дивно ранок наступає.

Так кожен день росте зернятком,
Із них складаються віки.
З`явився, як мале дитятко,
Цей ранок ночі завдяки...

Худ.А.Моїсеенко.