Алмаз Мавры Бере Нiккi

Фьйхха
 ТАК ЕЙСЬТЬ ЦЕ КI.
 
 РIЗНЫЦИ З КА НIЯКОЇ
 ДЛЯ МЕНЕ.
 
 ТIЛЬКЫ V SЛОВАХ.
 
 НО ЦI НЕ ПОЯВЛЯЮТЬЦЯ.
 
 Й ЧГО ВНЫ ТАК ДОВГО ОПЛОТНЯЮТЬ СЯ??
 
 АХ! ВЖЭ НЭЄУДОБНО НАВIТЬ ЖДАТЫ.
 
 (КI - букв. 'за У трi Я'; т.е. будущее'завтра.
 КА - бывше'Е.
 СЯ - в'прошедшем'поВнота.
 Для сравнения:
 СЬ - в'будущем'поЛнота; ЗI - в'настоящем'существенное.
 К - букв. "дни щэє"