Оченятка

Багрий Андрей
Я в твої погляну оченятка,
В них безумства вогники горять.
Наче два маленьких бісенятка,
Безупинно щось там гомонять.
Я кохаю оченятка твої,
І радію з того, що їх двоє!
А було б їх троє, чи одно,
Я тебе кохав би все одно.