Бiлий янгол

Светлана Мулюкова
Білий Янгол
На руках Весну приніс,
Опустився
До землі серед беріз.
Білі крила
Скинув став такий, як ми,
Загубився
Він одразу між людьми.

Знов співає
Тиха пісня скрипаля,
Сповіщає,
Що прокинулась земля.
Туман білий
М`яко стелиться до ніг,
Білий Янгол
Веде весну на поріг.

Де він пройде -
Слідом пролісок цвіте,
Посміхнеться -
Струмочками сніг зійде.
Відчуваю
Своїм серцем неземне -
Білий Янгол,
І душа моя - одне.