Що робити...

Светлана Мулюкова
Я не вмію плескати в долоні,
Коли сльози на очах солоні.
Що робити із моїм коханням,
Як здійснити всі мої бажання?
Спокою немає ні хвилини,
Кожен день складаю, як цеглини.
Я той в`язень, а любов - в`язниця,
Ой, як сумно, що мені не сниться...

Звідки ця розколина з`явилась,
Мабуть, я чогось не додивилась.
Мабуть, серцем дуже я кохала,
І в стосунках змін не помічала.
Сил немає, щоб переболіти,
Але треба, щоб не побіліти.
Треба, треба, так багато треба,
Щоб і знов здійматися до неба.

Я з тобою гарно раювала,
Як солодко я тебе кохала.
Я тебе любила донесхочу,
За все це подякувати хочу.
Та мені не треба потурати,
Бо не вмру я від цієї втрати.
Не мені загрожує блукання,
Ще зустріну я своє кохання.

Худ.В.Кирдий.