Скажи

Алла Гуриненко
Чи то є так, що ти мене кохаєш?
Чи то ще так, скажи або вже ні?
Я чую, як ночами ти зітхаєш,
Чуже ім я шепочеш у вісні

Хотіла б не питати , та не можу,
Бо ти вже не всміхаєшся мені,
Щораз кидаєш погляди тривожні
І очі маєш болісно-сумні.

Скажи мені, чи є іще надія,
Хоча все зрозуміло вочевидь
Скажи, я ці слова стерпіть зумію,
Бо кожне з них колись переболить…