Травень десь там...

Ингвар Олафсон
Царівно моїх спогадів,
Володарко милих мрій,
на карті натальній здогадом
з'явивсь метеорний рій
..................................
Небо полоще полотнища
над замком синіє стяг,
В серця вповзає болотний щем,
Вій ручища простяг...
..................................
Тяжко мені, Князівнонько,
..................................
В долині сухих трав,
Травень десь там далеко ще,
Не видко крізь дим заграв...

©2005-2007 Ingvar Olaffson