Рiчниця

Лера Че
Ти думав, розіб'юся?
Гадав, дійду до краю?
А я лихом напюся,
В віршах його згадаю
Та іншому кохання віддам,
Що в серці маю.

Ти думав, повернуся?
А я тільки тікаю.
Повір, любов не мусить
Збивати шлях до раю,
Лишень через страждання,
Що задарма плекаю.

Я думала, кохаєш,
Та марно сподіваюсь.
Ти навіть не згадаєш,
Чому тебе вітаю...
Наш перший поцілунок...
Цілую. Обіймаю.