Кохаю

Лера Че
Коли впаду перед тобою на коліна,
Не вір моїм гірким сльозам.
Коли піду, а ти не скажеш "мила",
Я все за погляд твій віддам!

Коли у гніві розіб'ю обійма,
То серце кров'ю зарида,
Чужа земля для пілігрима
Моя любов тобі, мої слова.

Коли ми разом, маю крила,
Коли ти поруч, поруч рай.
Ти пам'ятай: я двері не закрила.
Досі чекаю і кохаю - памятай...