Маруся v Гриць

Svyatoslav Synyavsky
для Зеня Збитого,
людини і паротяга.

люби-мене-не-покинь*
випий намистину
я тебе кохатиму
бісового сина!
я тебе любитиму
до самого ранку
з вечора зустрінемось
на моєму ґанку...
співала МарУсенька
Грицеві Рудому
та трусила зіллячком
довкруг його дому...
сіянцем доріженьку
вистилала любо
іди-іди, Гриценьку
до своєї згуби
випий намистиноньку
любоньки п'янкої -
буду тобі видиться
не дам супокою
буду соком бавити
персиків духмяних
будеш ти від любощів
вікувати п'яний...
:)
* - любка дволиста -
дика орхідея, що росте
на заливних луках Надросся

©2007 Святослав Синявський