Тiнь

Svyatoslav Synyavsky
Tільки рух –
і коралі розсиплються,
ніби горох….
Тільки крок
і стриножено падаєш долі
Стільки проханих
У панєнки Долі
Стільки легінів
зупинив Цар Горох
на засніженім
від кісток полі…
Стільки стукали
у твоє вікно,
стільки листів
залишилося на порозі…
Марно все,
на льняне полотно
Впала тінь від долоні Бозі…

©2007 Святослав Синявський