ik wil als duif

Тарьяна
ik wil als duif
naar je
snel vliegen,
kusje geven
in je wang

zien jouw
diepe blik
van ogen,
als pijl,
die raakt
verliefde hart

genieten van
beweging binnen,
van jouw
wilde tong...
je zoete lippen

je zachte krullen,
warme handen
voelen glijden
op...
mijn geile huid
borsten... veer
schatje kom !

voor meer...