Шчасце Бел. яз

Орлова Грусть
Шчасце - васілёк сіні,
Што ўлетку на полі грае.
Шчасце - бліскучы іней
На прасторах роднага краю.
Шчасце - папараць-кветка,
Што спрадвеку кожны шукае.
Шчасце - гісторыі сведка,
Ад напасцяў абараняе.
Шчасце - лён блакітны,
Што цвіце у шырокім полі,
Шчасце - далягляд аксамітны,
Я ІНШАЙ НЕ ЖАДАЮ ДОЛІ..