Де моя Душа - Збiрка - Краплi Всесвiту

Юрий Лазирко
Де моя Душа –
Туди не ходять поїзди.
Мідного гроша
У пошуках не знайдеш ти.

Де мої слова
Дарують світло і тепло,
Сонця перевал
Гортає хвилі хмар веслом.

Де моя любов?
Вона у слові та в душі.
Я її знайшов
Колись у Літньому Дощі...

Там де Дощ – там я,
І курс до літа берегів...
І твоє Ім`я
Палає на вітрилах слів.

Прийде час – твою молитву перерве,
Сплетені долоні розірве,
Подихом торкне уста...

І Дощ цей переста.
І Дощ цей переста...

24 Квітня 2006