тiльки струна

Ирина Гончарова1
Є тільки єдина струна,
що її торкаються
Божественні персти.
Одна її кінцівка
прикута до твого серця,
а друга –
губиться десь
у далі небесній.
Тільки Йому одному
під силу грати
на мільярд струнних арфах
священну
музику сфер.

23 серпня 1999 р.