Три хоку

Ирина Гончарова1
Три хоку українською


Білі хризантеми
Відкрилися сонцю
Мій любий пішов

Он блискавиця
поєднала небо й землю
Нас розлучила

Море здіймає
Хвилі до хмар та стогне
Чайкам байдуже

травень 2003 р.