М Г Р

Svyatoslav Synyavsky
**
Варвари нові
Новітнім походом знов
місто бентежать...

**
Юрбу розкосу
Прийме Місто, Татарка
приютить гостей...

**
Покотить свято
Зашумить шампанського
ріка за рогом

**
Зазирнути зась
Сторожі на сторожі
Ока чужого