Матiр Городiв Руських

Ингвар Олафсон
*
Твою, Києве
вроду не зурочати
варварам новим

*
Місто бентежать
Вогні степу, що котить
юрбу розкосу...

*
Приютить гостей
Андріївським узвозом
покотить свято

*
За рогом гора
Кожум'яки прикриває
Мо'зазирнути???