Vanad kalmistud

Екатерина Вилкс
Mulle meeldivad vanad kalmistud,
Kuna nad oskavad vaikida
Valust, murest ja sjuutundest
Ning sellest, millest ei tohigi mjielda...
Ja kui ma jalutan haudu mjooda,
Mind ajavad jara surnute ljippenud elud...
Ja ma kiirustan nende jarele
Ainult selleks, et neid jara kuulata!..