Говори менi нiжнi слова...

Хейли Грепс
Говори мені ніжні слова:
Ясочко, зіронько, леле,
Лебідонько, рибко, душа,
Серденько, квіточко, доле.

Люби мене голосом так,
Як люблять руками й губами.
Я хочу в словах потонуть,
і мліти від шепоту твого.