Об явлення 12

Галина Тальнова
Я став на морському піску,
благав про ту жінку у сонці.
Дитину забрали її
від неї її охоронці.
Годують і час і часи й півчасу годують її.
Забрали насіння її,
розсипали ген по землі.
Насіння її не клюють,
воно пророста із землі.
І надпис на кожній стерні,
і надпис на кожнім чолі.