Kiri teistpoolsusest

Екатерина Вилкс
Kiri teistpoolsusest

Tulevad melde viimased pjaevad –
Armastust pole, polegi raevu...
Tumedas meres upuvad tjahed;
Kriuksubuks. Aga kuhu sa ljahed?
Loodad, et vjasimus jaab sinust maha?
Tahad ju elada? Tema ka tahab...
Toredad jihtud, koledad pjaevad;
Tohutu valu su sjudant vaevab...
Kuuled, ma olen ljahedal, tea:
Jooksevad jara sygis ja kevad;
Unusta neid, kellest mjitted on rasked...
Jinnelik pilet on endiselt taskus –
Mine siis edasi, rong ootab juba...
Kirjutan varsti – seda ma luban!...
Pea siis vastu, mu sjibratar, ning
Kirjutan alla – Su Taevane Hing!!!