Хвилi

Ингвар Олафсон
"Хвилi
об човен ластяться"*
ластовиннячком сонечко
озеро вкрило...
Ой Ярило,
ти пощо Русалій
в очерети загнав?
Милі
їх личка
не скоро побачу...
Сяду з блІдим Місяцем
в срібную бричку
та й покотимо
за оковид
Долі шукати...

* автор - Сенілґа