Ночной час

Тетяна Панчук
Цей вірш, як і більшість моїх творів написаний вночі під впливом чаю і гарної музики...

Темно на дворі,
Тепло на душі
Лише ми одні!
Вікна відкриті.
Тепло і бажання огортає нас...
Якийже прекрасний цей нічний час!..