Прощавай моя Мила, Дорога

Тетяна Панчук
Холодний ніж у моїй руці.
Твоя кров на моєму лиці.
Ти одна, ти мертва.
Смерть тебе обійма.
Моя рука тебе тихо ласка.
Ти не жива...
Кров на підлозі, сльози в очах.
Душа літає в небесах, як поранений птах.
Холодний поцілунок у твої мертві вуста.
Прощавай моя Мила, Дорога.