Барби

Тетяна Панчук
Ти багачка і виросла в шовках.
Батько банкір, а мати власниця магазинів.
Для тебе завжди усе найкраще є
В магазині ти чи в турне.
Майбутня власниця світу, але не свого життя.
У своєму замку на кручі ти одна.
Повсюди охорона і няньки.
Але сама ти, як ніхто.
Батько хоче гарного(багато) зятя,
А щодо тебе йому все одно.
Гарненька лялька міні Барбі ти
Та ніколи тобі справжнього лицаря твоєї мрії не знайти.
У ляльки все є машини, дачі, женихи та одинока ти!
Відібрані в тебе почуття тому ти серденько одна.
Проходить час, а ти мов Барбі усе не ростеш,
А свого принца ждеш.
Кам`яне серце пластмасова душа
Вітаю тебе тепер ти, як мама твоя.
Багата, стара з чоловіком і дитиною,
Але сама немов скеля кам`яна і одинока!