Що робити?

Тетяна Панчук
Шукай і знайдеш...Стукай і відкриють...Та, що робити, якщо є уже кому відкривати? Чи іще гірше ти випадково хочеш чуже місце зайняти?

Що робити, коли не спиться?
Що робити, коли на місці не сидиться?
Що робити, коли сльози самі течуть?
Що робити, коли не знаєш в чому суть?

Іти, бігти, втікати?..
Себе й тебе в безликому натовпі шукати?
Ноги об асвальт до крові розбивати.
Стукати в зачиніні двері,
Кричати твоє ім`я!
Казати, що буду вічно твоя.

Очі, руки, вуста твої
серед тисячі їх віднайти
і зрозуміти, що вони не мої
Й моїми ніколи не були...